Skip to main content

Aflysning af Krydsfelt 2022

Det er med stor ærgrelse, at vi igen må se os nødsaget til at aflyse ”Krydsfelt”.

Men det er svært at bevare optimismen omkring muligheden for at afvikle en konference som vores om mindre end en måned, den 22. januar.

Det har været vanskeligt i corona-tid at fylde pladserne til konferencen – og med de skærpede restriktioner og den øgede smitte i samfundet er det nu endnu vanskeligere at forestille sig, at det skulle være muligt at gennemføre til januar.
Konferencen er bygget op omkring dels fælles oplæg/foredrag og dels et væld af spændende workshops – samt besøg af seks forlag mv. der ville præsentere deres materialer og tiltag.

At tro, at det er muligt at gennemføre sådan et arrangement i den nuværende situation med øgede smittetal og uklarhed om gældende restriktioner efter 17. januar, er vist at være for optimistisk.

Arbejdsgruppen vil mødes først i det nye år og træffe beslutning om, hvad der nu skal ske. Vi håber, at vi kan finde motivationen og modellen, der kan føre til en konference på et senere tidspunkt. Men så længe vi står i en pandemi, kommer vi ikke til at gøre et nyt forsøg.

Vi sender en stor TAK til alle, der har bakket op om konference ved at stille sig til rådighed med oplæg og workshop – og en stor TAK til alle, der har tilmeldt sig og glædet sig til at være med.

Allerede indbetalt tilmeldingsgebyr vil blive annulleret.

På vegne af udvalget bag ”Krydsfelt”